De inmiddels overleden State of Art-oprichter Albert Westerman in 2016 bij één van zijn Porsches in Lichtenvoorde. Archieffoto Raphaël Drent
Volledig scherm
De inmiddels overleden State of Art-oprichter Albert Westerman in 2016 bij één van zijn Porsches in Lichtenvoorde. Archieffoto Raphaël Drent © Raphaël Drent

Geleende porsche moet terug naar erfgenamen van overleden miljonair Westerman

LICHTENVOORDE - Oud-racekampioen Peter Ecury moet de erfgenamen van de vorig jaar in Lichtenvoorde overleden multimiljonair Albert Westerman een peperdure Porsche teruggeven. De vijf kinderen van Westerman eisten de Porsche 911 Coupé met een waarde van 3 ton met succes via de rechter terug, zo meldt Dagblad van het Noorden.

12 reacties

 • Wees

  1 jaar geleden
  Het blijft wel een vreemd verhaal. Auto in bruikleen geven. 
 • KNijmegenaar

  1 jaar geleden
  Als je zo een mooie auto, Porsche 911 Coupé ter beschikking hebt, waarom moet die dan bijna 20 jaar elders staan en neem je dan deel aan oldtimerrally's met auto's als een Austin A40 of een Austin Mini Cooper? Gezien de kosten en eventuele boetes zal Peter Ecury nog heel wat artikelen moeten schrijven voor de AMK (AutoMotorKlassiek). En als dit precies komende week geregeld moet worden kan hij wellicht ook geen verslag doen van de SLS Rally die eerdaags begint. Voortaan maar beter alles zwart op wit op papier zetten, het liefst ook nog via een notaris.
 • benzz

  1 jaar geleden
  Dat wordt een dure vlucht om die Porsche binnen een week vanuit Amerika in de Achterhoek te laten komen ! Normaal gesproken gaan ze per container over zee en dat duurt wel een aantal weken. Had de rechter daar wel rekening mee gehouden ? De bolide is al bijna twintig jaar elders....en als deze arriveert zal er wel een discussie komen over de conditie waarin de auto verkeert. Wordt vervolgd.
 • Wasikniet

  1 jaar geleden
  Wat een ongelofelijk kortzichtig, ondoordacht en overladen met afgunst deze reactie zeg..
 • Nijmegenaar

  1 jaar geleden
  Multimiljonair overleden de raven ( nabestaande) komen tevoorschijn , die hebben nooit genoeg . De belastingdienst moet over die auto met een waarde van €300.000= maar eens een aanslag leggen van 65% . Eens kijken hoe die raven daarop reageren ?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

Achterhoek