De outdoor editie van Huntenpop in 2019
Volledig scherm
PREMIUM
De outdoor editie van Huntenpop in 2019 © theo kock persfotografie

Goed nieuws voor Achterhoekse festivalliefhebbers: eerste ‘Huntenpop indoor’ komt eraan

ULFT - Voor wie dacht dat alle Achterhoekse festivals dit jaar van de baan waren, is er goed nieuws. Huntenpop houdt namelijk een festival in de SSP-hal in Ulft, op 12, 13 en 14 november. Behalve tributebands en family fun heeft de organisatie voor deze editie iets nieuws bedacht: een Oktoberfest.

4 reacties

 • Johann Janssen

  1 week geleden
  thoe wij zijn hier super blij alleen smaakt het toch naar een model om geld te verdienen en daar heeft Jan dus gelijk in.
 • Theo Tankink

  1 week geleden
  Hai Mark en Jan, teveel augurken gegeten? Wees toch eens blij dat er wat georganiseerd wordt!...
 • Mark Keuben

  2 weken geleden
  Noem het aub een schlagerfestival. Met het originele huntenpop, zoals het ooit begonnen is, heeft dit totaal niets van doen.
 • Jan Nuvens

  2 weken geleden
  "We wilden heel graag iets doen voor de Huntenpoppers"; Wat een nonsense, jullie willen gewoon geld verdienen. Is niet erg, willen we allemaal maar wees niet zo hypocriet.
 1. Geen Huntenpop dit jaar, maar organisatie wil nog wél een ander feest geven

  Geen Huntenpop dit jaar, maar organisa­tie wil nog wél een ander feest geven

  ULFT - Iedereen die zich zo verheugt op de 31ste editie van Huntenpop, moet nog bijna anderhalf jaar geduld hebben. De organisatie heeft een streep gezet door het geplande festival op 30 en 31 juli. ‘Hoewel wij er ontzettend naar uitkijken, achten wij het gezien de huidige situatie en de vooruitzichten niet realistisch dat we ons mooie festival kunnen organiseren zoals jullie dat al 30 jaar van ons gewend zijn’.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek