Robert Venderbosch kan de krukken van tafel halen in De Radstake in Heelweg, want zaterdag is daar eindelijk weer een feest.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Venderbosch kan de krukken van tafel halen in De Radstake in Heelweg, want zaterdag is daar eindelijk weer een feest. © Raphaël Drent

Herkansing: feesten Radstake en City Lido gaan nu wel door, Toldijk kijkt uit naar ‘testkermis’

HEELWEG/ GROENLO/ TOLDIJK - De feesten in uitgaanscentra De Radstake in Heelweg en City Lido in Groenlo gaan zaterdagavond door. Een negatieve coronatest en een werkende app waarop die is te zien, zijn daarvoor de basis.

1 reactie

  • Mattie Veld

    3 maanden geleden
    Net gelezen dat in een discotheek in Enschede afgelopen weekend vele jongeren zijn besmet. Ik ben benieuwd hoe deze tenten dit gaan voorkomen, alleen testen helpt niet.
  1. Openingsfeesten De Radstake en Lido afgeblazen; merendeel bezoekers heeft coronatestuitslag niet op tijd

    Openings­fees­ten De Radstake en Lido afgeblazen; merendeel bezoekers heeft coronatest­uit­slag niet op tijd

    HEELWEG/ GROENLO - Het had zaterdagavond de ultieme knaller moeten worden na een jaar zonder discotheken en clubs. Maar op het allerlaatste moment is besloten de Kom d’r in Party bij Dancing De Radstake in Heelweg niet door te laten gaan. Vrijdag en zaterdag zijn er te veel problemen geweest met het testen voor toegang en de CoronaCheck-app. Ook City Lido in Groenlo blijft dicht.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek