WEBVERSIE LET OP, 3802, huizenprijzen, huis, prijs, achterhoek
Volledig scherm
WEBVERSIE LET OP, 3802, huizenprijzen, huis, prijs, achterhoek © Rik Bors

Huizenprijzen in de Achterhoek stijgen dit jaar fors harder dan in de rest van Nederland; duurste huizen in Bronckhorst

AALTEN - De gemiddelde huizenprijs in de Achterhoek is vorig jaar fors harder gestegen dan in de rest van Nederland. Steeg de gemiddelde huizenprijs bij verkoop landelijk met 8,4 procent, in de Achterhoek gaat het om een stijging van 12,3 procent. 

2 reacties

 • Jaap De Boer

  3 weken geleden
  Nou die burgemeester zal wel ontzettend druk zijn! Steeds naar Den Haag om te pleiten voor betere ambtenaren, voorzieningen en betaalbare woningen. Wat een klus. Zet em op!
 • Johann Janssen

  3 weken geleden
  dit is gewoon absurd. ik zou gewoon pas op de plaats maken en geen huis meer in de verkoop doen. leuk om een bult centen te incasseren alleen waar moet je ermee naartoe als er geen alternatieven zijn.
 1. De jongste scheidsrechter is nu rector op een middelbare school: ‘Prachtige school moet over vijftien jaar nog steeds toekomstbestendig zijn’
  PREMIUM
  interview

  De jongste scheids­rech­ter is nu rector op een middelbare school: ‘Prachtige school moet over vijftien jaar nog steeds toekomstbe­sten­dig zijn’

  DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Hij is de jongste scheidsrechter ooit in het betaald voetbal. Jeroen Sanders (35) was leerling, docent lichamelijke opvoeding en mentor aan het Rietveld Lyceum in Doetinchem. Momenteel is hij conrector en plaatsvervangend rector aan diezelfde school. Per 1 augustus wordt hij rector van het Gerrit Komrij College in Winterswijk.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le

 2. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

Achterhoek