Nieuwe eigenaren van restaurant De Beren aan het Simonsplein / Foto : Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe eigenaren van restaurant De Beren aan het Simonsplein / Foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

‘Ik vertrek’, maar dan naar de Achterhoek: familie Kaan komt van Zuid-Holland naar Doetinchem

DOETINCHEM - Ik vertrek, maar dan naar de Achterhoek. Indachtig de tv-serie (waarbij het altijd gaat om emigratie naar het buitenland) verlaat de familie Kaan het Zuid-Hollandse Reeuwijk om een nieuw bestaan op te bouwen in... Doetinchem. 

7 reacties

 • J. Zomers

  5 maanden geleden
  Het lijkt mooier dan het is... familie Meiland dacht ook dat ze het daar zouden maken, dit is lelijk tegengevallen.
 • bernt tenissen

  5 maanden geleden
  @rene bruns: helemaal mee eens, op paarden en karren, belachelijk. het is idd komkommertijd voor de Gelderlander met dit soort gratis reclame. Los van deze "valse start" wens ik de Kaantjes veel succes. Want ik vraag me af of er nog wel plek waar is een voor dergelijk concept. Kiekn wat wut (vertaald voor Kaan: we zien wel wat het worden).
 • Martijn Hamer

  5 maanden geleden
  @Rene Bruns: Inderdaad, dacht er precies zo over. Nog altijd dat ietwat denigrerende vooroordeel over de Achterhoek en haar inwoners. Zum kotsen!
 • rene bruns

  5 maanden geleden
  Met zo'n artikel met deze kop versterk je het beeld dat er bij sommigen kan zijn (zeer ten onrechte) dat de Achterhoek een achterlijke hoek van Nederland is.
 • A I Anders

  5 maanden geleden
  @Jan Nuvens, Ze moeten toch iets plaatsen inplaats van al het oude nieuws van weken geleden.
 1. Verhuisgolf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?
  PREMIUM
  vul de enquete in
  60

  Verhuis­golf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?

  Meer huis en ruimte voor een lagere prijs. De trek vanuit de Randstad naar andere delen van het land blijft doorzetten: één op de vier huishoudens uit de Randstad die verhuizen, koopt een woning buiten de Randstad. En steeds meer westerlingen ‘vluchten’ met name naar Gelderse gemeenten, zo blijkt uit cijfers die makelaarsvereniging NVM deze week bekend maakte. Ze strijken vooral neer in West Betuwe, Rheden, Wageningen, Buren, Lochem en Culemborg.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek