Gert-Jan Geesink( links ) en broer Robert met het Omtzigtbord.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert-Jan Geesink( links ) en broer Robert met het Omtzigtbord. © Jan van den Brink

In het CDA-achterland geloven alleen politici nog in de goede afloop: ‘Bij welke partij zit ik in hemelsnaam?’

De normen en waarden van het CDA lijken aan diggelen te liggen door de hele crisis rondom het opgestapte Kamerlid Pieter Omtzigt. En dat doet pijn in de Achterhoek, het achterland van het CDA, dat rap het vertrouwen in die partij verliest. 

9 reacties

 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Bij de VVD zijn ze ontzettend blij, dat de schijnwerpers nu op CDA zijn gericht...
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  nou als je de peiling van vandaag ziet dan zitten de mensen bij de verkeerde partij een partij die het gehannes in stand houdt om te voorkomen, dat wij naar de stembus kunnen.
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Mensen maak je niet zo druk het is niet alleen het CDA alle partijen lopen op elkaar af te geven en een week of twee ernaar hebben ze zelf weer wat uitgespookt. Een ding weet ik zeker die zitten er niet voor ons maar voor hun eigen hagje en als ze hier en daar iemand kunnen beschuldigen zullen ze dat zeker niet nalaten. Ik stem in ieder Geval nooit meer
 • Robert Oeveren

  1 jaar geleden
  De c van christen is de c van chaos geworden . Staan niet voor principes. Laten de bodem verzieken en de omgang met dieren is geen issue. Onrecht wordt niet gezien zie toeslagaffaire. Maar wanneer de macht word bedreigd is er aktie.
 • Frank vd Berg

  1 jaar geleden
  De meeste mensen willen geen repressie en controle samenleving, daarom wordt er steeds minder op de gevestigde partijen gestemd.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem