Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Jagers zeggen wolf te hebben gezien vlak over de grens bij Winterswijk

WINTERSWIJK - Twee hobbyjagers  zeggen zondag een wolf gezien te hebben in de omgeving van Vreden, net over de grens bij Winterswijk. Eerst dachten ze dat het een hond was, vertelden ze de Muensterland Zeitung. Maar al snel stelden ze hun mening bij.

15 reacties

 • Corneel

  5 jaar geleden
  De wolf is en blijft een mythisch dier.  Als je een wandeling maakt in het bos, waar ook in Nederland hoop je op een plotselinge ontmoeting met een bijzonder dier. Een wolf is het meest bijzondere dier dat je kunt tegen komen. Een eekhoorn een van de minst bijzondere...Dus wil je een mooi verhaal kunnen doen bij je vrienden aan de bar....moet het toch wel een wolf zijn.Af en toe een wolf uit Duitsland is meer dan voldoende. Leuk voor de pers en voor de fotograaf. Daarna moet de rust maar weer terugkeren. 
 • Jules Vismale

  5 jaar geleden
  Helaas hebben ze in Duitsland ook veel overlast van bepaalde groepen allochtonen (ik probeer de goedwilligen daaronder niet mee te rekenen) die zich vaak tegen vrouwen erger gedragen dan een wolf bij Roodkapje zou doen! Als ik trouwens door een bos loop of fiets dan kom ik nog liever duizendmaal een roedel wolven tegen dan asociale mountainbikers, bankrovers, moslimextremisten, kinderverkrachters, drugcriminelen, veedieven enz.!
 • Albert

  5 jaar geleden
  Misschien moet je het nieuws over de wolvenoverlast in Duitsland eens gaan volgen.
 • Jules Vismale

  5 jaar geleden
  Ze stammen wel van de wolf af en, zover ik alle verhalen mag geloven die ik al jarenlang lees over allerlei soorten honden, het blijkt dat een deel daarvan jaarlijks duizenden mensen bijten en verwonden! Honden zijn zo aan mensen gewend dat ze er niet bang meer voor zijn en het idee dat iemand door een pitbulterrier wordt gebeten zou pas vreselijk zijn om te vernemen!
 • Ger Ra

  5 jaar geleden
  Goed idee trouwens!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem