Joke Pot geen wethouder meer in Berkelland

BORCULO - Joke Pot gaat niet meer verder als wethouder van Berkelland. Pot zat de afgelopen vier jaar voor Gemeentebelangen in het college. Daarvoor was ze twaalf jaar raadslid, waarvan ze zes jaar de fractie van Gemeentebelangen aanvoerde.

Volledig scherm
Wethouder Joke Pot van Berkelland. © Annina Romita

De kans leek lang aanwezig dat Pot terug zou keren als wethouder mocht Gemeentebelangen opnieuw in de coalitie komen, maar daar ziet de Borculose nu van af. Omdat ze erg veel voorkeurstemmen kreeg bij de gemeenteraadsverkiezingen, blijft ze wel in de gemeenteraad zitten. 

,,Ik ga me de komende tijd oriënteren op een nieuwe baan waarbij ik mij kan inzetten voor de samenleving. Ook zal ik vol enthousiasme het raadslidmaatschap vervullen’’, aldus Pot. ,,Daarnaast ben ik sinds kort trotse oma van kleinzoon Senn en ga ik daar ook volop van genieten.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek