Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve maakte in 2015 een selfie met Bennie Jolink op het benkske. Ter ere van het 40-jarige jubileum van Normaal boodt de gemeente Lochem de band Normaal een bankje aan in het Openluchttheater in Lochem. Dit omdat de band hun succesvolle carrière veertig jaar geleden in het Openluchttheater in Lochem begon.
Volledig scherm
Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve maakte in 2015 een selfie met Bennie Jolink op het benkske. Ter ere van het 40-jarige jubileum van Normaal boodt de gemeente Lochem de band Normaal een bankje aan in het Openluchttheater in Lochem. Dit omdat de band hun succesvolle carrière veertig jaar geleden in het Openluchttheater in Lochem begon. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Kaartjes winnen voor Normaal? Dan moet je stemmen donderdag

LOCHEM - Binnen een half uur was het terugkeerconcert van Normaal afgelopen december uitverkocht. De gemeente Lochem heeft nog twee kaartjes achtergehouden. De kaartjes voor het concert in Lochem worden weggegeven aan mensen die donderdag naar de stembus gaan voor de Europese Verkiezingen. 

3 reacties

 • Matthijs

  3 jaar geleden
  Ach Anita laat gaan. Zolang er mensen plezier aan beleven. Dan zou je de Rolling Stones ook triest kunnen noemen...wat is er mis met oud sentiment?
 • AnitA

  3 jaar geleden
  Dat was dan t zoveelste "afscheids concert" ze weten het financieel optimaal uit te buiten. Teren op oud sentiment. Die jongens hebben t goed gedaan, ze hebben hun top gehad. Zijn nu in de 70. T wordt nu gewoon een beetje triest.
 • mooi

  3 jaar geleden
  gaat politiek en Normaal nu ook al samen? Moet al niet gekker worden, en nee, stemmen ga ik niet; we worden toch wel bedrogen links of rechts om.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem