Het kantoor van het Waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem.
Volledig scherm
Het kantoor van het Waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Kantoor Waterschap Rijn en IJssel voldoet niet aan alle veiligheidsnormen

DOETINCHEM - Waterschap Rijn en IJssel gaat uit voorzorg vloeren van het hoofdkantoor in Doetinchem gedeeltelijk stutten. Uit inspecties en berekeningen blijkt dat het pand op een paar plekken niet aan de geldende normen voldoet. 

2 reacties

 • Johann utBroamt

  5 jaar geleden
  meteen afstoten dat pand het drukt toch alleen maar op de kosten van de waterschapslasten die rijzen namelijk de pan uit.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  een soort viscieuze cirkel, de overheid bedenkt allerlei regels om het grote amtenarenkorps iets te doen te geven, en moet daarna zelf flink aan de bak en investeren om aan die regels te voldoen, blijkt later toch niet aan alle strenge eisen te voldoen, moet daarna weer investeren en nog meer mensen aan het werk zetten om aan die regels te voldoen, en bedenkt daarna weer nieuwe regels enz. enz.
 1. 72 uur werkstraf voor man (42) uit Mariënvelde die afval dumpte op A18 bij boerenactie
  PREMIUM
  Teruglezen
  10

  72 uur werkstraf voor man (42) uit Mariënvel­de die afval dumpte op A18 bij boerenac­tie

  MARIENVELDE - De 42-jarige verdachte uit Mariënvelde, die op heterdaad betrapt werd tijdens het dumpen van afval bij het boerenprotest op 28 juli bij Westendorp, moet van de ‘snelrechter’ in Arnhem 72 uur werkstraf uitvoeren. De verdachte heeft bekend en betuigt spijt. De rechtbank legt hem ook een voorwaardelijke celstraf op van een week, als hij weer de fout in gaat in zijn proeftijd van een jaar. Ook moet de man de kosten voor het opruimen betalen aan Rijkswaterstaat, een bedrag van 3600 euro.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek