Kiek Now Us.<br />foto pr
Volledig scherm
Kiek Now Us.
foto pr

Kiek Now Us houdt het voor gezien

videoMARIENVELDE - De Achterhoekse band Kiek Now Us  stopt er mee. In stijl, dat wel: met een  laatste single, een album en een afscheidsoptreden. 

,,Onze saxofonist Jos heeft begin dit jaar aangegeven te willen stoppen met Kiek Now Us, omdat hij het gewoon te druk heeft met andere activiteiten. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat we als gehele band gaan stoppen!” aldus zanger Lars Karnebeek. ,,Een andere optie was dat we op zoek zouden moeten naar een nieuwe saxofonist, nadat een paar jaar geleden ook onze bassist al was vervangen. Dat vergt altijd een hoop tijd en inspanning, gevolgd door de nodige repetities. Na ruim 12,5 jaar vroegen we ons als band af of we dat eigenlijk nog wel wilden. Na een avondje sparren is ons oefenhok was het al snel duidelijk: We stoppen er mee!"

Alle singles

Behalve een nieuwe single volgt later dit jaar volgt nog wel een nieuw album, die alle singles zal bevatten die de band ooit uitgebracht heeft, inclusief nog nooit verschenen werk.

Kiek Now Us zal op 21 oktober voor het laatst optreden, bij de Radstake in Heelweg. De titel van de laatste single: Ie wet niet wat a-j mist.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek