Volledig scherm
Het filiaal is gesloten na de overval. © GinoPress

Kruidvat gesloten na overval in Wooldstraat Winterswijk

WINTERSWIJK - Bij het Kruidvat in de Wooldstraat in Winterswijk is rond 09.20 uur een overval gepleegd. Er is niemand gewond geraakt.

Het gaat volgens de politie om een bedreiging van winkelpersoneel met een wapen. Om wat voor wapen het gaat wil de politie niet zeggen, evenmin of er sprake is van buit. Naar verluidt zou de man met een bivakmuts met een mes gedreigd hebben, en om geld en sigaretten hebben gevraagd. Met het geld zou hij een steegje in gevlucht zijn, om er even later op een rode scooter vandoor te gaan.

Ondanks intensieve naspeuringen was de verdachte aan het begin van de middag nog niet gepakt. De dader zou een zwarte broek en zwarte jas aan hebben. Het advies luidt om de man niet zelf te benaderen, maar om te bellen met de politie.

Het filiaal is vooralsnog gesloten, nog niet bekend is wanneer het weer open gaat. Een woordvoerder van de winkelketen laat weten dat het hele team professionele ondersteuning krijgt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek