Het is goed toeven op het Lago Lago-festival bij recreatieplas Stroombroek in Braamt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is goed toeven op het Lago Lago-festival bij recreatieplas Stroombroek in Braamt. © Jan Ruland van den Brink

Lago Lago kan blijvertje worden: ontspannen festivalsfeertje op en rond recreatieplas Stroombroek

BRAAMT - Ze zijn zaterdag om acht uur uit de kop van Noord-Holland vertrokken om op festival Lago Lago op Stroombroek te kunnen zijn. De eerste kennismaking is de vriendinnen Constance Bleeker (28) en Lotte Prak (27) goed bevallen.

7 reacties

 • Bennie Van Ee

  2 maanden geleden
  Woon er dichtbij en totaal geen last ervan. Moet wel zeggen dat de wind de andere kant op stond. Toch juist leuk zo'n activiteit.
 • Teun Dreug

  2 maanden geleden
  Lago Lago is georganiseerd door westerlingen voor westerlingen. Ze denken dat die domme boertjes uit de Achterhoek alles accepteren en akkoord gaan met het lawaai. Mooi niet. Volgend jaar meerdere bezwaren te verwachten bij de aanvraag ban de vergunning.
 • Henk Jansen

  2 maanden geleden
  De echte veroorzaker is Leisureland. De aandeelhouders/eigenaren zijn verschillende gemeenten. Heel vreemd dat Leisureland zo n overlast mag veroorzaken terwijl je als burger helemaal niets mag. Nog vreemder is dat op dergelijke feestjes ongelimiteerd gezopn, gesnoven en geslikt mag worden. Hoezit het met de handhaving beste Gemeente?
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Ik woon achter Hummelo en kon het nog horen, audiciens zullen de bezoekers wel verwelkomen over een paar jaar.................... Alleen al om die reden moet dat verboden worden, kost dus klauwen met geld straks
 • H. Hesselink-Hogeweg

  2 maanden geleden
  Helemaal eens met eerder geplaatste reacties.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek