Man (84) overleden door eenzijdig ongeluk in Hummelo

update + videoHUMMELO - Een 84-jarige man uit Hummelo die maandagmiddag zwaargewond raakte bij een eenzijdig ongeval op de Zutphenseweg (N314) bij Hummelo, is dinsdag aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Vader Arjen uit Ruurlo vangt bot bij minister, dure rekenmachines op school blijven: ‘Onbevredigend’
  PREMIUM

  Achterhoek­se vader Arjen vangt bot bij minister, dure rekenmachi­nes op school blijven: ‘Onbevredi­gend’

  De verplichte aanschaf van dure grafische rekenmachines verdwijnt voorlopig niet op het middelbaar onderwijs. Voor veel ouders is het een kostenpost die behoorlijk uit de klauwen kan lopen. Omdat de apparaten veelvuldig worden vernieuwd, is bij een volgend kind namelijk al snel een nieuwe rekenmachine nodig. Arjen van Gijssel kwam vanuit Ruurlo in actie. Tevergeefs: onderwijsminister Arie Slob houdt het voorlopig bij het oude. Arjen: ,,Hier ga ik het niet bij laten.’’

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek