Volledig scherm
Een te koop-bord. Foto ter illustratie. © ANP

Man mishandeld die jongeren betrapt op stelen van te koop-bord

SILVOLDE - Een bewoner van de Prinses Christinastraat in Silvolde is in de nacht van maandag op dinsdag mishandeld door vier jongeren. Volgens de politie waren zij bezig om een te koop-bord uit de voortuin te trekken.

De man zag dit en liep naar buiten om de jongeren aan te spreken. De vier – drie jongens en een meisje  sloegen echter op de vlucht toen de bewoner naar buiten kwam. Die liet het kwartet niet zomaar gaan en ging achter ze aan.

Dit leidde tot een een handgemeen op straat, waarbij de vier de man hebben mishandeld. Die liep daarbij lichte verwondingen op. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

De jongeren, volgens de politie allemaal rond de 20 jaar oud, zijn na de mishandeling gevlucht in onbekende richting. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Camerabeelden

De politie is nu op zoek naar de vier en heeft buurtonderzoek gedaan. Vanwege het tijdstip van de mishandeling – tussen middernacht en 01.00 uur – heeft bijna niemand iets gezien. Daarom vraagt de politie ook om camerabeelden waarop de vier te zien kunnen zijn.

Verder is een Burgernetbericht gestuurd met daarin het signalement van de vier verdachten. Daarin staat dat het gaat om één jongeman van ongeveer twee meter lang, één jongeman met een rossige baard en een vrouw met lang blond haar, dat ze los droeg. Van de derde mannelijke verdachte is geen beschrijving bekend.

Mensen met informatie of die één of meer van de verdachten herkennen aan de hand van de beschrijving, wordt gevraagd de politie te bellen op 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek