Een jonge inwoner krijgt een vaccinatie tegen het coronavirus. Vooral jongeren van 18 tot en met 35 jaar oud hebben zich in de afgelopen dagen laten vaccineren of een afspraak gemaakt voor een eerste prik.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jonge inwoner krijgt een vaccinatie tegen het coronavirus. Vooral jongeren van 18 tot en met 35 jaar oud hebben zich in de afgelopen dagen laten vaccineren of een afspraak gemaakt voor een eerste prik. © ANP

Met ‘coronapas’ in aantocht en prikbus dichtbij zien GGD’s vooral jongeren die zich melden voor vaccin

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Het aantal mensen in Oost-Nederland dat zich alsnog laat vaccineren, stijgt nu er op steeds meer plekken een coronatoegangsbewijs nodig is. Vooral jonge volwassenen van 18 tot en met 35 jaar oud hebben zich in de afgelopen dagen laten vaccineren of een afspraak gemaakt voor een eerste prik.

7 reacties

 • Gijs Eeps

  1 jaar geleden
  Zulke propaganda dit, verschrikkelijk
 • Ron van Dijk

  1 jaar geleden
  Goed voor de jonge volwassenen, goed voor iedereen.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  De ouderen deden het omdat ze bang waren Corona te krijgen... de jongeren doen het om cafés en festivals te kunnen bezoeken. Maakt niet uit - als het RIVM en Hugo de Jonge zich hier goed bij voelen dan sluiten we ons hierbij aan.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Nou meneer Kees de Jong, ik heb het nog even voor je nagekeken. De VS stopt met één type PCR test, de rest van dit nieuws is gewoon fake news dat een eigen leven is gaan leiden op Twitter en Facebook verspreid door de wappies.
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Inderdaad Kees, maar de meeste mensen verkiezen toch nog steeds om de andere kant uit te kijken en straks is de pas zover ingevoerd dat mensen het ook nog normaal gaan vinden. Dat hopen de machtshebbers in ieder geval.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem