Volledig scherm
PREMIUM
Marc Boumans op bezoek bij Truus Bulten-Wiltink. © DE GELDERLANDER

Met lintjes op locatie is de verrassing in Doetinchem nóg groter

DOETINCHEM - Er waren donderdag geen smoezen nodig om de zes uitverkoren inwoners van de gemeente Doetinchem voor hun lintje naar het gemeentehuis te halen. De burgemeester kwam naar hen toe.

Volledig scherm
Marc Boumans maakt een selfie met Frans Robben. © DE GELDERLANDER

De huiskamer van Frans Robben zit deze donderdagochtend vol met familie. Allemaal bijeen om zijn 76ste verjaardag van komende maandag alvast te vieren. Maar net als Robben denkt dat het hele spul compleet is, gaat opnieuw de deurbel. Staat daar ineens Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem!

Als Robben – jarenlang was hij vrijwilliger bij onder meer Viod en De Graafschap – van de eerste schrik is bekomen, spelt de burgemeester hem de versierselen op die behoren bij de titel Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Na een snelle kop koffie gaat Boumans weer verder. Er zijn nog vijf onderscheidingen uit te delen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek