Theo Masselink met zijn Amerikaanse buldog Chico voor het supporterscafé.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Masselink met zijn Amerikaanse buldog Chico voor het supporterscafé. © Jan Ruland van den Brink

Met supporterscafé Masselink verdwijnt een icoon van De Graafschap

DOETINCHEM - Café en zalencentrum Masselink in Doetinchem sluit. Daarmee verdwijnt hét supporterscafé van De Graafschap, tevens pleisterplaats voor fans van bezoekende clubs. 

6 reacties

 • Willem Huls

  1 jaar geleden
  Prachtig café en mooi ouderwets. Leuk om biertje te drinken met voetbalvrienden de Graafschap. Buitengewoon gezellig bij Masselink aan de Dennenweg.Hebben er nog Sinterklaasfeest gevierd als kind. Dus nostalgie…is er. Groetjes uut Oostende van Willem Huls
 • john wolsheumer

  1 jaar geleden
  Jammer dat deze kroeg sluit . Maar als je nog kunt genieten van je ouwe dag moet je het doen. Dit café bekend in heel Nederland dan moet je wel iets goed hebben gedaan . Mischien wel uniek omdat mensen niet altijd zitten te wachten op een kroeg van deze tijd maar verlangen naar hoe het was zonder veel gedoe en regels. Ik ga het zeker missen het laatste wat er nog was in de wijk.
 • Mirjam Bolk

  1 jaar geleden
  Jammer...
 • M Melgert

  1 jaar geleden
  Juist helemaal niet mooi dat het verdwijnt! Ik gun onze gasten van andere clubs zo'n plek waar je fijn samen kunt komen. Dat draagt enorm bij aan de gastvrijheid. Wat de Uitsupporters ook wordt gegund. De Graafschap supporters blijven daar ook weg. Uitsupporters blijven zo ook weg uit het centrum en winkelend publiek. Dit is een vrij unieke plek in Nederland voor Uitsupporters. Dus ik hoop dat de horeca locatie Woodzzz (die volgens mij gesloten is?) De deuren kan openen. Elke 2 weken volle bak!
 • Ankie Bronckhorst

  1 jaar geleden
  Mooi, weer een woningbouwlocatie erbij.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem