Drukte op de A12 bij Duiven/Zevenaar West.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de A12 bij Duiven/Zevenaar West. © Jan Ruland van den Brink

Minister in gesprek over aanpak probleemweg A12

ARNHEM/ DOETINCHEM - Minister Cora van Nieuwenhuizen gaat deze week met de regio's Achterhoek en Arnhem/Nijmegen in gesprek over tijdelijke maatregelen voor de A12 tussen Arnhem en de Duitse grens. 

Vertegenwoordigers van de regio Achterhoek, Arnhem en Nijmegen boden vanmiddag een petitie aan waarin ze hun zorgen over de situatie op de A12 kenbaar maken. Ze willen dat er wat gebeurt aan de situatie op de snelweg. Het is al jaren bijzonder druk tussen Arnhem en de Duitse grens. Het verkeer staat vrijwel elke ochtend- en avondspits vast en staat in de meest actuele file-top 10 van de ANWB als het gaat om de avondspits. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Achter de schermen bij de GGD na drie maanden hoogspanning: ‘We zijn de chaos voorbij’
    PREMIUM

    Achter de schermen bij de GGD na drie maanden hoogspan­ning: ‘We zijn de chaos voorbij’

    De coronagolf op de Veluwe was nog maar net over zijn hoogtepunt, toen de Vion-slachterij een besmettingshaard bleek. In het oog van de storm moest de GGD Noord- en Oost-Gelderland dealen met crises binnen de crisis, terwijl het volgende megaproject voor de deur stond: massaal testen en traceren. Corona vraagt het uiterste van de GGD. ,,Heerde drukte ons met de neus op de feiten. Zo van: het gebeurt echt en het gebeurt hier.”

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek