Het voormalige hotel Eureka in Zeddam doet dienst als onderkomen voor arbeidsmigranten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige hotel Eureka in Zeddam doet dienst als onderkomen voor arbeidsmigranten. © Google Streeview

Montferland maakt ruimte vrij voor huisvesting arbeidsmigranten

DIDAM - De gemeente Montferland maakt ruimte vrij voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Onder andere bij de Immenhorst en DocksNLD2 mogen wooncomplexen gebouwd worden. Daarnaast zijn regels opgesteld om ook op andere plekken huisvesting mogelijk te maken.

14 reacties

 • Gerrit Louter

  4 maanden geleden
  Het is hier in Nederland niet goed pluis , velen wachten al jaren op een huis , maar ben je een arbeidsmigrant ....verschuiven alle problemen aan de kant , en gaat er voor jou als Nederlander weer een huis je neus voorbij, want de arbeid migrant gaat voor....o wat zijn verantwoordelijke instanties reuzeblij....en jij bungelt als Nederlander weer ergens onderaan , en bent alweer de pisang...! de afgekeurde rotte banaan...!
 • theo houkes

  4 maanden geleden
  Lisa Visser ze zouden jou dat is moeten laten doen dat verplicht aan het werk gaan montferland kan jou daar bij helpen die doen dat graag die verdienen er goed aan zelf heb ik dat 2 jaar moeten doen na 45 jaar een normale baan te hebben gehad en buiten mijn schuld werkloos werd ik zeg je hier word je echt niet blij van na 45 jaar gewerkt te hebben en dan als een hond in een hok gezet worden om shampoo flesjes in een doosje te doen
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  montferland dient woonruimte vrij te maken voor de jongeren en ouderen die al jaren op op de wachtlijst staan als woningzoekenden. dit wat ik nu lees riekt als discriminatie.
 • Lisa visser

  4 maanden geleden
  Genoeg werkeloze Nederlanders die dit werk ( evt verplicht) kunnen overnemen! Daarnaast zijn ook de woonplekken hard nodig voor Nederlanders. Deze oost Europeanen hebben een andere cultuur en vorm van samenleving, ze spreken onze taal niet. Ook in de bouw vind je Oost Europeanen die echt niet weten wat ze doen of hoe het moet worden gedaan! Laat staan dat ze straks in de zorgwerkzaam zijn! Harde eis voor werken in Nederland moet de Nederlandse taal zijn pas dan recht op een woon-en werk plek.
 • J. Zomers

  4 maanden geleden
  Luk... we moeten zorgen dat de mensen in de Oostbloklanden daar evenveel verdienen als hier, dan komen ze niet meer naar Nederland. Het zou zomaar kunnen dat wij over 10 jaar in Polen gaan wonen omdat het daar zo lekker rustig is.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek