De situatie op de N18 van boven gezien.
Volledig scherm
PREMIUM
De situatie op de N18 van boven gezien. © Marcel Kuster, foto Jan van den Brink

N18 bij Lichtenvoorde onveilig? ‘Niet de weg, maar automobilisten zijn het probleem’

LICHTENVOORDE - De weg is niet de oorzaak, bestuurders die de regels negeren zorgen voor onveiligheid en ongelukken. Dat is wat zowel deskundigen als gebruikers zeggen over de vele ongelukken die de afgelopen weken op de N18 bij Lichtenvoorde plaatsgevonden.

6 reacties

 • Bert Peters

  1 jaar geleden
  Dat de A18 niet doorgetrokken is tot aan Enschede is een dikke blunder die ons voor altijd zal blijven achtervolgen. De wereld achter Arnhem weten ze in Den Haag alleen te vinden wanneer ze de belastingen op komen halen.
 • Manta200 200

  1 jaar geleden
  Paaltjes in veenendaal zijn al een jaar weg. Ligt nu een betonnen rand die niet wit is zoals het hoort.
 • Bennie

  1 jaar geleden
  Heb hier ook diverse malen gereden weliswaar op onregelmatige tijden en data, maar de situatie is heel duidelijk zoals ook aangegeven in een andere reactie. Gewoon goed opletten is de beste optie, en de aanleg van een dure snelweg is echt niet nodig, daar het verkeersaanbod buiten de spits niet zo erg groot is gezien de cijfers op de site van RWS. En daarbij komt dat de plaatsen tussen Varsseveld en Enschede te klein zijn om een snelweg te rechtvaardigen.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Rijdt hier regelmatig, lijkt me allemaal heel duidelijk Je mag niet afslaan naar links komend uit Doetinchem. En als je uit het tankstation komt, met je wat vaart maken Is bij elke uitrit zo.
 • Bryan de Goede

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk dat er, na zoveel ongelukken, besloten wordt om NIKS te doen. Als de weg echt zo duidelijk ingericht zou zijn dan zouden deze ongelukken niet zo vaak voorkomen. Het blijkt niet duidelijk genoeg voor meerdere weggebruikers, dus dan is het hoogste tijd dat er extra maatregelen genomen worden. Voor wie werkt RWS.. de burgers of eigen portemonnee?..

In samenwerking met indebuurt Doetinchem