De oevers van de Boven-Slinge worden door de drukte in het natuurgebied aangetast.
Volledig scherm
PREMIUM
De oevers van de Boven-Slinge worden door de drukte in het natuurgebied aangetast. © Wouter Borre

Natuurgebied Bekendelle in Winterswijk wordt deels afgesloten: ‘Het is er veel te druk’

WINTERSWIJK - Publiek is niet meer welkom in delen van het natuurgebied Bekendelle in Winterswijk. Dit omdat het er veel te druk is met bezoekers, vindt de provincie Gelderland die het beheer heeft over het Natura 2000-gebied.

4 reacties

 • Johan Jansen

  4 maanden geleden
  er worden her en der hectaren vol gepland met van die glazen platen. men kan die ruimte beter gebruiken voor natuurgebieden waar het goed toeven kan zijn voor mens en dier.
 • Francis de Vries

  4 maanden geleden
  Meer van dit soort natuur aub Het is zo klein.. Dit is waar voor we op vakantie gaan Stromend water en bos Nou voor en na Bekendelle is het ern trostelize recht getrokken boel
 • Henk Jansen

  4 maanden geleden
  Als je veel wandelgebied minder aantrekkelijk maakt vanwege de crossfietsen, dan zoeken mensen andere plekken. verder verdwijnt er ook veel natuur door de zonnepaneelvelden, ook dat is niet zo leuk om door te lopen..
 • Johan Jansen

  4 maanden geleden
  wie gaat dit handhaven? voor de rest een goed plan. de mensen verzieken het gewoon voor elkaar.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek