Het tankstation van Wenting aan de Wijnbergseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het tankstation van Wenting aan de Wijnbergseweg. © Jan Ruland van den Brink

Nieuw hoofdstuk in Doetinchemse tankstationsoap: Wenting tóch naar de Oostelijke Randweg

DOETINCHEM - Het tankstation van Theo Wenting verhuist tóch naar de Oostelijke Randweg in Doetinchem. Dat stelt tenminste het college van b en w voor. 

6 reacties

 • Thomas Pardijs

  1 maand geleden
  Goed om te lezen dat er nu een meerderheid voor de verhuizing van het tankstation is. Een tankstation dat LPG verkoopt dient te blijven bestaan. Uit de cijfers van de Bovag blijkt dat de LPG verkoop in Nederland de afgelopen 5 jaar stabiel is. Kortom er is vraag naar. Hoewel de actiegroep die hiertegen is beweerd dat “LPG verkoop terugliep” wat een leugen is. Dit LPG verkopend tankstation dient vanuit een woonwijk verplaatst te worden naar de randweg wat al veel eerder had moeten gebeuren.
 • Claude Sac

  1 maand geleden
  Dit is een heel slecht plan. Er is eigenlijk niemand voor de verhuizing van het tankstation naar de Zumpe. Maar die Wenting heeft de gemeente Doetinchem bij de financiële ballen. Ik hoop dat de raadsleden nu wel verstandig besluiten en dit hele onzalige plan afblazen.
 • Francis de Vries

  1 maand geleden
  Toch de wethouder is hier zo fanatiek over dat het er moet komen Afspraak nakomen Maar is er op den duur wel behoefte aan? Ivm elektrische auto's Ik hoef dat ding daar niet De weg is er Gern pompstation
 • Dick te Voortwis

  1 maand geleden
  Eindelijk wordt begrepen dat de bedoelde plek voor het tankstation écht buiten de Zumpe ligt en niet in dit overigens prachtige natuurgebied, v/h deels vruchtbaar landbouwgebied.
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  Ach Nederland wordt toch een groot natuurgebied. Alle boeren moeten weg dus aan de achterkant van de Zumpe ligt toch land zat om in te pikken.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek