Murat Yilmaz (links) en Murat Sahingöz.
Volledig scherm
PREMIUM
Murat Yilmaz (links) en Murat Sahingöz. © Jan Ruland van den Brink

Nog geen enthousiasme over ‘kolossaal’ complex op plek van afgebrand partycentrum Loil

LOIL - Op de plek van het afgebrande partycentrum Lara in Loil zou een complex moeten komen met twaalf appartementen. Maar Murat Yilmaz en Murat Sahingöz, de eigenaren van het terrein, krijgen daarvoor nog niet de handen op elkaar van de inwoners van Loil: die vinden het complex te kolossaal.

6 reacties

 • B. Batsbak

  2 maanden geleden
  Nee dat doen we in Loil met de kerk. Nimby.
 • Bianca Rasing

  2 maanden geleden
  O dus wanneer een restaurant afbrand wordt het bestemmingsplan omgezet van horeca naar wonen. Dan zal er nog wel meer in de fik gaan, lucratief handeltje!
 • Silvia Stevens

  2 maanden geleden
  Silvia Stevens. Ik vindt het gek dat alle drie de panden die ze hebben gekocht of 2 dat die binnen het half jaar afbranden moet daar niet eerst naar gekeken worden want dat vindt ik verdacht. Ik hoop dat er woningen komen die verhuurbaar zijn voor mensen die niet veel te besteden hebben. Op moment zijn er zoveel mensen die armer worden door deze politiek.
 • Mo Wigman

  2 maanden geleden
  Zullen er wel goed GELD aan verdienen . Dadelijk in Drempt hetzelfde verhaal. Wat is het volgende Zalencentrum. dat afbrand .Oorzaak niet te achterhalen.
 • M.J. Jansen

  2 maanden geleden
  De kerk is ook niet bepaald laag, hou met de bouwstijl en ontwerp er rekening mee, echter een meer lagen gebouw moet gewoon kunnen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem