DocksNLD en DocksNLD2 in beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
DocksNLD en DocksNLD2 in beeld. © Marcel Kuster

Nóg meer grond nodig voor DocksNLD2 zodat arbeidsmigranten er kunnen wonen: ‘We willen geen grote blokken in onze achtertuin’

’S-HEERENBERG/ LENGEL - Bij logistiek bedrijventerrein DocksNLD2 moet een onderkomen verrijzen voor arbeidsmigranten en een truckparking. Daarvoor wil Montferland extra grond aankopen.

7 reacties

 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Ja ja mensen het gaat er hier niet om of we huizen bouwen nee het gaat er om zoveel geld als mogelijk binnen te harken zet er een gebouw neer waar 200 arbeidsmigranten in kunnen kamertjes van 50 vierkante meter dat moet genoeg zijn keer 400 euro huur per maand reken effe uit kleine 80.000 per maand nou gemeente montferland da's toch effe kassa huisvesting voor jongeren jij bent gek dit levert toch meer op of niet
 • Andrea Halfar

  1 jaar geleden
  Bouw ook voor de jongvolwassenen anders gaan die allemaal montferla d verlaten, alleen maar bouwen voor de oudere rijke generatie!! We hebben enorm veel betaalbare huurappartementen en kleine woningen nodig..potverdorie wanneer snappen jullie gemeente dit nou??
 • Hendrik Jan Willem

  1 jaar geleden
  hoezo huisjes bouwen voor Nederlandse burgertjes, kom nou , dat is geen verdienmodel, we zijn gewoon een gastvrij land waar iedereen welkom is, kapitalisme kent ook nadelen, voor onze kinderen rest alleen nog emigreren ,zoals in de jaren vijftig, als je realistisch bent weet je dat het niet meer goed komt, zo snel kun je echt geen huizen bouwen, alhoewel, wat e denken van barakken complexen, lukte na de oorlog ook
 • Henk Doddema

  1 jaar geleden
  Blijkbaar is voor de gemeente Montferland de huisvesting voor arbeidsmigranten urgenter dan voor de plaatselijke bevolking. Blijkbaar trekken de ondernemers in Montferland aan de touwtjes.
 • Jan Rijneveld

  1 jaar geleden
  Ben benieuwd wanneer er een dorp herrijst voor onze nederlandse kinderen die nu meer als 10 jaar moeten wachten op een woning.
 1. Meer ruimte voor ‘XXL-dozen’ in regio Arnhem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstelling’
  PREMIUM

  Meer ruimte voor ‘XXL-do­zen’ in regio Arn­hem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstel­ling’

  Er komt meer ruimte voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Tot voor kort hield de provincie Gelderland de voet op de rem, maar inmiddels zijn vrijwel alle overheden in de regio het eens geworden over een uitbreiding met 90 hectare industriegrond (ongeveer 120 voetbalvelden). Een fiks deel daarvan wordt gereserveerd voor zeer grote distributiecentra, zogeheten XXL-locaties.
 2. Van anonieme Doetinchemmer naar omstreden ‘rising star’ van FvD, over wie (bijna) niemand wat durft te zeggen

  Van anonieme Doetinchem­mer naar omstreden ‘rising star’ van FvD, over wie (bijna) niemand wat durft te zeggen

  Anderhalf jaar geleden kende niemand hem nog, en nu is hij als een komeet omhoog geschoten. Gideon van Meijeren (34) uit Doetinchem is in korte tijd de belangrijkste man na Thierry Baudet geworden, voor de omstreden partij Forum voor Democratie. In de zoektocht naar wie Van Meijeren is, blijkt dat veel bekenden uit het leven van Van Meijeren niet openlijk over hem durven te praten.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem