Willem Terhorst, Bennie Jolink en Ferdi Jolij (van links naar rechts) bezig met het inspelen van het nieuwe album, bij Jolink thuis in Hummelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Terhorst, Bennie Jolink en Ferdi Jolij (van links naar rechts) bezig met het inspelen van het nieuwe album, bij Jolink thuis in Hummelo. © Jan Ruland van den Brink

Normaal-boek vol smeuïge verhalen: ‘Hij blafte de agent toe: ,,En jij ook, boerenlul!”

HUMMELO - Na lang wachten is-ie er eindelijk: het nieuwe album van Normaal, mét een boek dat vol staat met smeuïge anekdotes uit de veelbewogen vier decennia die de Achterhoekse band door het land toerde.

11 reacties

 • M V

  1 jaar geleden
  Ik ben opgegroeid in de Achterhoek,ik kende een jongen van normaal, niet via de muziek maar via een andere weg, het is mijn muziek niet, maar voor veel mensen wel en dat is toch prima laat iedereen in zijn waarde!
 • Marjan hutten

  1 jaar geleden
  @cor hier hebben ze het altijd over bier zuipen en motor cross=in de achterhoek. En het stinkt altijd naar mest, gaat ook in de kleding zitten die vieze reuk. Word tijd dat het allemaal minder word.
 • Cor Kok

  1 jaar geleden
  Ach Marjan tis maar waar jij je druk om maakt. Ik bun onmundig blij dat ik niet in de randstad woon en er bijna nooit heen hoef. Ik voel me absoluut niet te kort gedaan, eerder veel rijker;)
 • Marjan hutten

  1 jaar geleden
  @Cor.. vaak zijn de mensen uit het westen vlotter, vlotter ik kleding, vlotter met alles, neem nou de vrouwen, hier kleden ze zich boers de vrouwen uit het westen zien er vaak veel leuker uit en praten makkelijker. Hier in de Achterhoek hebben ze het altijd over bier en boeren, echt achte gesteld met het westen.
 • Cor Kok

  1 jaar geleden
  Marjan zo voel ik mij dus niet. Boeren is voor mij een geuzennaam.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem