De woningen in aanbouw in de pastorietuin in Kilder. Omwonenden willen dat de woningen gesloopt worden.
Volledig scherm
PREMIUM
De woningen in aanbouw in de pastorietuin in Kilder. Omwonenden willen dat de woningen gesloopt worden. © theo kock persfotografie

Omwonenden eisen sloop van Kilderse woningen, die bijna klaar zijn

DEN HAAG/KILDER - Woedend is ze, een bewoonster van het Hagelkruis in Kilder. De vrouw eist voor de Raad van State per direct afbraak van vijf nieuwe woningen in de pastorietuin van de Sint Jan de Doperkerk. 

13 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  5 dagen geleden
  Afbreken? ben je maf? Waarom moet iemand die er geen zin in heeft alles kunnen verstieren. Men moet nu eenmaal wonen, ook het huis van diegene is ooit gebouwd en vond misschien ook iemand dat een uitzicht verpester! Inderdaad zeker weer zo'n dramkont uit het westen?
 • Adrie Teunissen

  5 dagen geleden
  Procedure is procedure, afbreken die handel en procedure opnieuw opstarten. Waar ligt anders de grens
 • P de Ruiter

  6 dagen geleden
  H Grotenhuis ik ben het wel met Bennie Kok eens, in 95 % van de de ingediende klachten is het import volk van de uit het westen van het land die niets snappen van leven op het platte land, die klagen over alles en nog wat. Je leest/hoort het dagelijks. Drijven het vaak zo door dat boeren moeten verkassen of hun bedrijf moeten sluiten. Als je n huis koopt in de beurt van n boer weet je dat je soms wat kunt ruiken. Erg genoeg krijgen ze soms ook og gelijk ook van de rechter. Belachelijk.
 • Henrie Assinck

  6 dagen geleden
  @Jan Zomers; we krijgen meer inwoners?! Ja, door de strot geduwd... ons land kan deze inwoners missen als kiespijn. Zouden we aan de grens iets aan moeten doen. Scheelt een hoop woningen.
 • Jan Nuvens

  6 dagen geleden
  Je zult naast zo'n zeur komen te wonen, die blijft de komende 25 jaar waarschijnlijk nog over alles wat de neuwe bewoners doen zeuren en klagen. Goed dat de rechter niet meegaat in deze onzinnige zaken, nu nog de proceskosten op haar verhalen en het dossier kan dicht.
 1. Pothuizen raadt Branderhorst transfer naar Vitesse af • Sow komt waarschijnlijk niet naar De Graafschap
  Podcast | Met Patrick Pothuizen
  11

  Pothuizen raadt Brander­horst transfer naar Vitesse af • Sow komt waarschijn­lijk niet naar De Graafschap

  Clubwatcher Raymond Willemsen is weinig hoopvol over de afronding van de transfer van Sylla Sow naar De Graafschap. Oussama Tannane steelt gelijk de show bij zijn nieuwe club NEC en ‘misschien is Branderhorst wel iets voor Vitesse’. Dat laatste is een slecht idee, vindt onze gast Patrick Pothuizen, die zelf al eens van NEC naar Vitesse verkaste.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek