De grote zaal van de Mattelier zat maandagavond vol met mensen die de plannen rond de bouw van de mestvergistingsinstallatie wilden aanhoren.
Volledig scherm
De grote zaal van de Mattelier zat maandagavond vol met mensen die de plannen rond de bouw van de mestvergistingsinstallatie wilden aanhoren. © Jan Ruland van den Brink

Onbegrip in Groenlo over zwijgzaam mestbedrijf

GROENLO - Al zes jaar wordt er in Groenlo gesproken over de komst van een mestvergister op industrieterrein de Laarberg. Gisteravond was er voor het eerst een informatieavond waar de plannen werden toegelicht. Maar niet door RMS, het bedrijf dat de mestvergistingsinstallatie wil bouwen.

11 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en beter voor het milieu..Het energieprobleem gaat worden opgelost met duurzame energiebronnen als wind en zon.
 • Freek

  5 jaar geleden
  Koudwatervrees!Willen we dan al die mest continu in de grond blijven stoppen? Waarom niet zoeken naar betere, duurzamere verwerking van deze afvalstoffen.Zodat afvalstoffen hergebruikt kunnen worden als grondstoffen.
 • Freek

  5 jaar geleden
  Je moet wel lezen: 'mag rijden' en niet 'wilt rijden'....
 • Johann utBroamt

  5 jaar geleden
  nee dus die wagens mogen zeker niet net zo hard rijden zoalsze zelf willen. Zij zullen zich net zo als het overige verkeer net zo aan  de geldende regels moeten houden.
 • Johann utBroamt

  5 jaar geleden
  zwijgzaam mestbedrijf ! Hoe kan een bedrijf nou zwijgzaam zijn ? Een mens ja maar een ding nee.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem