Onenigheid over wethouderspost: Van Schriek stopt als fractievoorzitter bij Lokaal Belang Montferland

STOKKUM - Terwijl Lokaal Belang Montferland in vergevorderde onderhandelingen zit over een coalitie, stapt fractievoorzitter John van Schriek plots op. De Stokkummer zegt in een ‘onwerkbare situatie’ te zijn beland nu het partijbestuur alvast iemand naar voren heeft geschoven als wethouder. 

7 reacties

 • Nico Nachterhoek

  1 maand geleden
  Met een dergelijke houding is het ook maar beter dat de heer van Schriek een stapje terug doet, of beter nog, geheel verdwijnt uit de lokale politiek. Eigen belang boven het belang van de burgers plaatsen, helaas zien we het meer en meer. Bah.
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Er staan een hoop loze woorden in het het artikel, maar eingelijk staat er gewoon: "Van Schriek ontevreden dat partij een ander dan hemzelf naar voren schuift en daarom stapt hij op".
 • Wiefke van Diem

  1 maand geleden
  dan begint die van schriek binnenkort ook zijn eigen partij. groote en mos deden dat ook vanuit lbm. wie is de volgende? wijzig de partijnaam dan ook maar in eigen belang montferland
 • Theo Albada Jelgersma

  1 maand geleden
  John van Schriek heeft wel lef om te verkondigen dat hij en Lokaal Belang Montferland staat voor de mensen die op hem en zijn partij hebben gestemd. Even zijn geheugen opfrissen. 4 jaar geleden liet hij met zijn club "van Haltenren" deze mensen vallen als een baksteen. Gelukkig is hij in maart j.l. daarop afgerekend. Pak maar snel de biezen heer van Schriek.
 • Vuuren

  1 maand geleden
  of het de nieuwe partijen of oude grote partijen zijn allemaal het zelfde eigen belang

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek