De plannen van de WInterswijkse camping Het Winkel stuiten op fel verzet van meerdere partijen
Volledig scherm
PREMIUM
De plannen van de WInterswijkse camping Het Winkel stuiten op fel verzet van meerdere partijen © Marcel Kuster, foto Jan van den Brink

Ook Geldersch Landschap verzet zich tegen uitbreiding camping Het Winkel: ‘Die grond is heilig voor ons’

WINTERSWIJK -  Als camping Het Winkel verder wil uitbreiden kan het rekenen op fel verzet van meerdere partijen. Behalve buurtschap Brinkheurne zal ook het Geldersch Landschap en Kasteelen bezwaar maken.

3 reacties

 • Fred Dierdorp

  12 maanden geleden
  Groot, groter, grootst! Huidige college en raad is volledig de weg kwijt. Dikke houten uil van €100.000 euro Tannemaat die zegt dat Cultuurkwartier de burger niets kost (wat heeft het al gekost??!) Veell! Geouwehoer met Dennenoord en incompetente ambtenaren die niets kunnen. Zelfs niet communiceren met dé betrokkenen. Gammele Grean Leaf verkiezing in Finland waar max 200.000 subsidie te krijgen is waar ze ook met een clubje heen willen op kosten van de belastingbetaler. Poppenkast! Eruit!
 • Janny Krosenbrink

  12 maanden geleden
  En terecht!!!!!
 • Johann Janssen

  12 maanden geleden
  laten ze dan ook maar meteen bezwaar maken voor de voorgenomen planning voor het realiseren van zonnewoestijnen rond Winterswijk en een industrieterrein aan de misterweg.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek