Een gedupeerde van de toeslagenaffaire kijkt naar de vertoning van de documentaire 'Alleen tegen de Staat' in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een gedupeerde van de toeslagenaffaire kijkt naar de vertoning van de documentaire 'Alleen tegen de Staat' in de Tweede Kamer. © ANP

Ook vanuit Achterhoekse gemeenten financiële steun voor gedupeerden toeslagenaffaire

De bijna 325 slachtoffers van de kinderopvangtoeslagaffaire die bekend zijn bij de Achterhoekse gemeenten, kunnen bij een aantal gemeenten al rekenen op financiële steun. Onder meer Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Berkelland schelden de openstaande gemeentelijke vorderingen van de gedupeerden kwijt.

1 reactie

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Het is toch schandalig dat diverse gemeentes recht moeten breien wat door een overheid instantie (belastingdienst) aan steken hebben laten vallen....en ze dit na zelfs valse beloftes vanuit de regering...! nog steeds niet hebben afgewikkeld....dit geeft al aan wat voor een regering we hebben , en wat we ervan kunnen verwachten..... O __ O !
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek