Opnieuw shovels gestolen, dit keer bij FC Trias in Winterswijk. Politie: 'Schering en inslag’

UPDATEWINTERSWIJK - Shovels zijn kennelijk extra populair dezer dagen bij dieven in de regio rond Winterswijk. ,,Het is schering en inslag”, laat politiewoordvoerder Chantal Westerhoff weten. In  de nacht van maandag op dinsdag zijn aan de Bataafseweg vanaf de sportterreinen van FC Trias twee shovels gestolen. 

3 reacties

 • Jan Hendrik

  1 jaar geleden
  Beste Fred Dierdorp, hier sla je even de plank helemaal mis. Het feit dat de shovels op aanwijzen van een getuige zijn terug gevonden omdat die persoon het bericht op facebook had gelezen is het beste bewijs dat het "Achterlijk geneuzel achter z'n schermpje" in dit voorbeeld goed gewerkt heeft. Ik ken jou niet en Saris ook niet maar ik heb het gevoel dat jullie elkaar wel kennen en dat jou post iets persoonlijk is. Vermoei mij daar aub niet mee en hou het objectief svp.
 • Fred Dierdorp

  1 jaar geleden
  Misschien moet Saris met pensioen en gooi een paar jongere agenten in zijn speelgoed autootje, Laat ze maar rondrijden in het buitengebied met een paar auto's. Pluk je ze zo van de weg en blijven ze wel weg. En laat die Digitale agent ook maar weg. Achterlijk geneuzel achter z'n schermpje. Op straat en actief bezig zijn!
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Ach, het risico is zo klein, en dicht bij de grens. Ben je zo weg. En wordt je gepakt, strafje lachwekkend. Je jat er 15 en slechts 1 x gepakt, dus taakstraf of voorwaardelijk

In samenwerking met indebuurt Doetinchem