Volledig scherm
PREMIUM
© Oppenheimer

Oude IJsselstreek móet kiezen: wel of niet in sociale dienst Laborijn

DOETINCHEM - Het wordt blijven of vertrekken voor Oude IJsselstreek in sociale dienst Laborijn. Een tussenoplossing zien Doetinchem en Aalten niet zitten. 

10 reacties

 • 123

  1 jaar geleden
  En die wethouder moet vertrekken. Aftreden. 
 • Joris

  1 jaar geleden
  Deze gemeenten moeten niet piepen, nu zien ze zelf eens hoe ze bestolen worden door elkaar... terwijl ze hetzelfde doen bij uitkeringsgerechtigden, weten ze gelijk hoe dat voelt.Ik denk eerder dat de bestuurders van Laborijn op straat moeten worden gezet en dat hun baan als wethouder dan ook gelijk kan vervallen, want dit soort bestuurders hebben teveel petten op en naar is gebleken, hebben ze veel fouten gemaakt, dus: einde oefening !
 • Erik

  1 jaar geleden
  Als je de moed hebt consequenties te verbinden, moet je ook de moed hebben je financiële verplichtingen na te komen. In de Gemeenschappelijke Regeling zal precies te lezen zijn hoe die berekend moeten worden.
 • J. Veldhorst

  1 jaar geleden
  Dat laatste is ook helemaal niet de bedoeling. Maar het kan niet zo zijn dat de gemeente OIJ het vel over de oren getrokken wordt omdat zij de moed hadden om ook echt consequenties te verbinden aan de slechte resultaten van Laborijn.
 • theo

  1 jaar geleden
  Als je nu ballen heb oude ijsselstreek blijf je bij je besluit en wat betalen laat die genen dat maar doen die de boel verpest hebben 

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe
  Play

  Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe

 2. Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen
  Play

  Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen

Achterhoek