Luc Peters van Brinks Pannenkoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Peters van Brinks Pannenkoeken. © Brinks Pannenkoeken

Pannenkoekenbakker mag open van de burgemeester: ‘De rek is eruit, dus dit is hartverwarmend’

ZEDDAM - Steeds maar weer probeert Luc Peters met zijn Brinks Pannenkoeken in Zeddam creatief te zijn in tijden van lockdown. De Food Rally Montferland, die hij met vijf concullega’s bedacht, is een groot succes. ,,Maar doordat we dicht moeten blijven, wordt het steeds een stukje zwaarder. De rek is eruit.”

13 reacties

 • Astrid Van Baarle

  7 dagen geleden
  Het wordt tijd dat dit soort lockdowns op regionaal niveau geregeld gaan worden. Waarom moet het hele land op slot omdat er in anarchistisch Amsterdam een te hoge bezettingsgraad is? Iedereen weet onderdehand dat ze het daar niet zo nauw nemen met de regels, zelfs die burgemeester daar doet maar wat en laat teveel toe. Maak een duidelijke scheiding tussen randstad en de rest van Nederland, is iedereen gelukkig.
 • Andre Eggerding

  1 week geleden
  Burgemeester als aanjager van de anarchie. Hoop dat het tot een negatieve aantekening op zijn CV leidt.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 week geleden
  Al die mensen die tegen zijn, hoe lang houden jullie het vol met een kwart van je jaarinkomen en dan wel twee panden te betalen, een paar personeelsleden die ook moeten overleven, je energierekeningen, en nog een hele rits zaken die betaald moeten worden.
 • Jan Bergmans

  1 week geleden
  De grootste pannenkoekenbakkers zijn verantwoordelijk voor het Covid beleid al 2 jaar.
 • Richard Gerritsen

  1 week geleden
  Klasse burgemeester. Geen kontenkruiper naar het kabinet, petje af ! Een " pannenkoek -corona " zal in Zeddam echt niet besmettelijker zijn dan een " pannenkoek-corona " in Hoch-Elten.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek