Volledig scherm
PREMIUM
Bennie Jolink aanwezig bij de onthulling van het standbeeld van Normaal in Hummelo. © ANP

Politie waarschuwt voor fraude met concertkaartjes van Normaal

DOETINCHEM/LOCHEM - De politie waarschuwt fans van Normaal op te passen bij het online aankopen van tickets voor het concert van de Achterhoekse boerenrockgroep op Hemelvaartsdag (30 mei) in Lochem. 

,,Koop niet in de emotie een toegangskaart", zegt Frank Brouwer, woordvoerder van de politie. ,,Juist bij emotie slaan oplichters hun slag. Want emotie maakt kwetsbaar."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Boeren staan kurkdroog in de Achterhoek: ‘Dit heb ik in veertig jaar niet meegemaakt’
    PREMIUM
    video

    Boeren staan kurkdroog in de Achterhoek: ‘Dit heb ik in veertig jaar niet meegemaakt’

    Sinds gisteren is het in de Achterhoek en in delen van het Vechtdal verboden om oppervlaktewater te gebruiken vanwege de droogte. Op sommige plaatsen is het zo nijpend, dat ook het grondwater niet langer mag worden opgepompt. Een ramp voor de boeren die vorig jaar al kampten met misoogsten ,,Twee jaar achter elkaar zo droog heb ik in veertig jaar niet meegemaakt”, foetert boer Gerrit Rappard (60) uit Barchem.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek