Het oude dagelijks bestuur van Aalten: Joop Wikkerink, Martin Veldhuizen, Hans te Lindert en Ted Kok. Alleen VVD'er Veldhuizen maakt plaats voor een wethouder van Lokaal Belang.
Volledig scherm
PREMIUM
Het oude dagelijks bestuur van Aalten: Joop Wikkerink, Martin Veldhuizen, Hans te Lindert en Ted Kok. Alleen VVD'er Veldhuizen maakt plaats voor een wethouder van Lokaal Belang. © Gemeente Aalten

Raad Aalten akkoord met nieuw college van CDA, PP en GemeenteBelangen; woede bij winnaar van verkiezingen

AALTEN - De gemeente Aalten krijgt een nieuw college met twee CDA-wethouders, een vertegenwoordiger van GemeenteBelangen en een van de Progressieve Partij (PP). Dat is woensdagavond bevestigd tijdens een ingelaste raadsvergadering.

2 reacties

  • Johnny de Oude

    1 maand geleden
    Je kan je onderhand gaan afvragen waarom we nog stemmen. Niet de 1e keer dat ik lees dat de winnaar van de verkiezingen genegeerd word. Dat negeren van partijen begint wel een trend te worden. Landelijk zijn we er al bijna aan gewend, triest dat op lokaal niveau dit nu ook gedaan word.
  • Ankie Bronckhorst

    1 maand geleden
    Ik vrees dat veel bij het oude blijft in Aalten, een conservatieve gemeente. Alleen Joop Wikkerink steekt er ver bovenuit.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek