Raymond (links) en Richard van der Laan.
Volledig scherm
PREMIUM
Raymond (links) en Richard van der Laan. © Jan Ruland van den Brink

Raymond en Richard op 'gaybrapad’ in Winterswijk: ‘Wees niet bang om uit de kast te komen’

WINTERSWIJK - Zowel in Winterswijk als in Lichtenvoorde wordt vandaag een regenboogzebrapad geopend, in het kader van de Coming Out Day. Het echtpaar Raymond en Richard van der Laan stak alvast het 'gaybrapad’ bij het station in Winterswijk over. 

5 reacties

 • Theo Tankink

  1 maand geleden
  Wat wel mooi is...ook als je hier de reacties leest....de acceptatie van homo's (en de rest van het alfabet). Men stelt vragen bij de symboliek en de kosten, maar heeft geen negatieve mening over hoe verschillende mensen zijn. Dat vind ik winst. P.s. En Richard en Raymond zijn hele aardige mannen die heel veel voor hun omgeving doen!
 • Erik Krassenburg

  2 maanden geleden
  Als er jonge mensen in Winterswijk zijn die door dit soort symbolen meer het idee krijgen dat ze in een samenleving leven waarin hun geaardheid geaccepteerd wordt (en dan niet alleen thuis met de gordijnen dicht), dan steun ik dit volledig.
 • Fred Dierdorp

  2 maanden geleden
  Wat een geld verspilling. Alsof zo'n achterlijk zebrapad iets toevoegd. Populistisch gedoe. Ga wat zinvols doen. Zijn hier serieus ambtenaren mee bezig in werktijd??
 • Robin Mulder

  2 maanden geleden
  Nee moet je niet bang voor zijn,maar je hoeft het ook niet van de daken te schreeuwen en de pers op te zoeken.Doe maar gewoon dan ben je al gek genoeg.
 • Gerrit de Veen

  2 maanden geleden
  Erg belangrijk dat je voor geaardheid uitkomt. Maar een gaybrapad ?!?!? Ik weet niet wie hier mee is geholpen!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek