Remy Pattiruhu.
Volledig scherm
PREMIUM
Remy Pattiruhu. © Theo Kock

Remy woog 120 kilo, na hardlopen nog maar 65: ‘Kan wel janken van geluk’

WINTERSWIJK - Hij woog 120 kilogram, wat voor een vent van 1,62 meter heel veel is. Inmiddels is de teller teruggebracht naar 65 kilo. Een maagverkleining en hardlopen hebben Remy Pattiruhu uit Winterswijk een nieuw leven gebracht. Zondag loopt hij de halve marathon van Enschede.

5 reacties

 • sander wijgerink

  4 maanden geleden
  Het is toch ook allemaal zo makkelijk hé Marjan. Dat niemand gewoon even luistert naar jou.
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  waarom toch altijd die maag verkleining? onnodige medice kosten, gewoon minder eten en drinken werkt ook.
 • Sander van Schoonhoven

  4 maanden geleden
  Absurd dat je eerst een herseninfarct nodig hebt om tot inkeer te komen. Een spiegel en gezond verstand zouden voldoende moeten zijn om je te beseffen dat je jezelf aan het slopen bent. Maar wel ontzettend knap om zo'n gewicht te verliezen én het eraf te houden. Veel succes met je halve.
 • Gosina van Baast

  4 maanden geleden
  Ik ben op deze manier 23 kilo kwijtgeraakt die ik tijdens de chemotherapie erbij had gekregen. 3x in de week hardlopen en via de eetmeter app van het Voedingscentrum bijhouden wat je eet. Dan zie je pas echt hoeveel suiker en vetten in sommige voedingsmiddelen zitten.
 • Ankie Bronckhorst

  4 maanden geleden
  Goed en knap dat je het vol hebt gehouden. Zo ben je een mooi voorbeeld voor velen. Het is inderdaad een kwestie van minder eten en veel meer bewegen en dan vooral langer dan een halfuur aaneen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek