Weer ging het mis op de kruising van de van de Oude IJsselweg met de Slingerparallel. Twee auto's raakten zwaar beschadigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Weer ging het mis op de kruising van de van de Oude IJsselweg met de Slingerparallel. Twee auto's raakten zwaar beschadigd. © RonVMedia

Roep om aanpak berucht kruispunt Slingerparallel bij Etten steeds luider

ETTEN - En weer ging het mis op de kruising van de Oude IJsselweg met de Slingerparallel nabij Etten. De roep om aanpak van dit beruchte kruispunt wordt steeds luider. ,,Nu moet er hier maar eens iets gebeuren”, zegt Luc Löverink van het comité Dorpsbelangen Etten.

3 reacties

 • Peter Groenen

  1 jaar geleden
  Het wordt eens tijd dat mensen normaal gaan rijden. De oude IJsselwel is een 60 km weg maar er wordt veel harder gereden. En dan met een noodvaart op de Slingeparallel af kachelen. Er wordt kennelijk ook nergens meer op snelheid gecontroleerd. Moet er straks weer een hoop geld tegenaan om belachelijke redenen. De wegen en kruisingen zij niet gevaarlijk maar diegenen die er als onbenullen rijden!
 • E. Kingma

  1 jaar geleden
  Hmwa... als je soms ziet hoe de auto's vanuit de Oude IJsselweg aan komen rijden om de Slingerparallel op te gaan... ongelooflijk. Ze moeten er vaak nog even vlak voor langs, want je zal maar een paar seconden langer moeten wachten op het kruispunt. Meesten remmen nog op tijd, maar fijn is dat aso-volk niet. Misschien meer obstakels op de Oude IJsselweg plaatsen om de snelheid er daar totaal uit te halen? Rotonde en fietstunnel. Rotondes alleen, fietsen en D'chem zijn niet zo'n succes geloof ik.
 • Ankie Bronckhorst

  1 jaar geleden
  Waarom moet het altijd zo lang duren voordat de politiek actie onderneemt? De gemeente en de veiligheidsregio moeten er bovenop zitten en eisen dat de provincie de situatie oplost. Naast veel ellende kost dit de samenleving tonnen, maar dat beseft de politiek niet. Alle uitrukken van hulpdiensten, letselschade, materiële en immateriële schade. Als de verkeersveiligheid verbetert hebben de politie, brandweer, ambulance- en ziekenhuispersoneel meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Actie!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem