Bewoners van de Frans Halsweg in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Frans Halsweg in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Rustig wonen aan de Doetinchemse Frans Halsweg lijkt voorbij met bouwplan dat 20 meter lucht in gaat

DOETINCHEM - Ongeveer dertig huishoudens aan de Frans Halsweg in Doetinchem dachten rustig te wonen. Nu is er een plan voor een wooncomplex met een maximale hoogte van ruim 20 meter. 

7 reacties

 • ben Wildkamp

  2 maanden geleden
  J. Zomers U deed zich een tijd geleden voor als Econoom dan zou u toch beter moeten weten maar blijkbaar toch niet.
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Oké mooi leg er dan ook gelijk zonnepanelen op dan is het helemaal af
 • Marleen Verstraeten

  2 maanden geleden
  Woningnood is voor sommigen minder belangrijk dan hun uitzicht. Daarmee som je de nederlandse tokkie houding mooi op. Als dit nu mensen waren die om wat voor reden dan ook hun huis niet uit konden, maar nee, dit gaat puur om de ikke-ikke-ikke lui. Triest. Het zullen je buren maar zijn.
 • Katie Willems

  2 maanden geleden
  Jammer voor de omwonenden, maar dit was een keer te verwachten. Goed dat er hoogbouw komt. Ook voor de verwerking van regenbuien. Hoogbouw betekent meerdere woningen op een klein oppervlakte grond en dat is belangrijk zodat de verharding van grondoppervlak beperkt blijft en er minder schaarse grond wordt gebruikt. Ook kan er zo meer groen tussen de huizen overblijven. Dat zal ook moeten om regen water te kunnen opvangen wat niet in de riolering komt.
 • Albert van der Broek

  2 maanden geleden
  Wen er maar aan! Nederland gaat ingrijpend veranderen. Alles wordt idioot duur. Woningen steeds kleiner en duurder. Ruimte voor wolven en veel andere invasieve exoten. De gewone man mag inbinden en zich bevinden op een trieste krappe ruimte. Ruim baan voor de ziekte van 'woke'. Er komen wel weer verkiezingen. Dus misschien??
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek