De aanbouw van de nieuwe tijdelijke Albert Heijn aan het Zaagmolenpad in Doetinchem. De super vlakbij 'de danser' gaat woensdag 1 december open. Lidl wil daar een stokje voor steken.
Volledig scherm
PREMIUM
De aanbouw van de nieuwe tijdelijke Albert Heijn aan het Zaagmolenpad in Doetinchem. De super vlakbij 'de danser' gaat woensdag 1 december open. Lidl wil daar een stokje voor steken. © DG

‘Schade niet te overzien’ als tijdelijke AH in Doetinchem niet open mag

DOETINCHEM/ ARNHEM - Wat er gebeurt als de rechter besluit dat de tijdelijke super van AH aan het Zaagmolenpad in Doetinchem niet open mag? ,,Dan missen veel Doetinchemmers hun super én belanden medewerkers thuis.”

7 reacties

 • Marjan hutten

  6 maanden geleden
  net alsof AH zo gek is op hun mederwerker, als je 17 of 18j bent vlieg je eruit, te duur dan.. moet je eens zien wat er daar aan salarissen aan de top gekregen word, absurd.
 • Jan Zomers

  6 maanden geleden
  Met Corona zijn we tegenslagen gewend... dit kan er ook nog wel bij.
 • Johann Janssen

  6 maanden geleden
  Go wat sneu voor AH dat ze ff geen verkoop hebben op die plek. je hoeft met AH geen medelijden te hebben. de grootgrutter sleept genoeg centen binnen en de aandeelhouders hebben derhalve niets om over te klagen.
 • Marjan hutten

  6 maanden geleden
  Er blijven dan noggenoeg supers over in de stad, lidl hebt wel een punt hoor!!! Dus Ah moet nu niet piepen. Dit is het risico van het vak zou ik zeggen.
 • theo houkes

  6 maanden geleden
  Sorry paar foutjes lidl als jullie dit doorvoeren

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek