Het Senioren Ontmoetingspunt bood in 2019 voor de begrotingsvergadering een petitie met 700 handtekeningen aan aan de Doetinchemse raad.
Volledig scherm
Het Senioren Ontmoetingspunt bood in 2019 voor de begrotingsvergadering een petitie met 700 handtekeningen aan aan de Doetinchemse raad. © DG

Senioren Ontmoetingspunt kan toch blijven: ‘Dit geeft zoveel positieve energie’

DOETINCHEM - Grote blijdschap bij het Senioren Ontmoetingspunt in Doetinchem. De vrijwilligersclub dreigde te moeten verhuizen uit het centrum wegens bezuinigingen, maar die onzekerheid is nu van tafel. 

2 reacties

 • L. Kamps

  5 maanden geleden
  Wat een goed nieuws! Het is een plek die in korte tijd heeft bewezen dat er echt behoefte aan is. En in de toekomst zal het belang zeker toenemen. Goed besluit van de gemeente Doetinchem!
 • Monty5

  5 maanden geleden
  Van harte gefeliciteerd, actie loont.
 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM
  Video

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  ULFT - Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Achterhoek