De bergingsactie bij de berg grind op het terrein van Kieswerk Breels.
Volledig scherm
De bergingsactie bij de berg grind op het terrein van Kieswerk Breels. © AP

Slachtoffers grindongeluk zijn man (42) uit Azewijn en in Duitsland wonende Nederlander

ISSELBURG - Beide slachtoffers die dinsdag zijn bedolven onder schuivend grind bij de afgraving in Isselburg, zijn gevonden. Hun identiteit is nu ook met zekerheid vastgesteld. Het gaat om een 42-jarige man uit Azewijn en een Nederlandse man van 52, die woont in Isselburg.

2 reacties

 • Burger

  4 jaar geleden
  Verschrikkelijk ongeluk allen heel veel sterkte toegewenst. Redactie Gelderlander uw bericht behoeft ook aandacht namelijk de alinea:  Politie heeft dat donderdagmorgen bekent gemaakt? En het is nu pas woensdag das raar?
 • janv

  4 jaar geleden
  Heel veel sterkte gewenst voor de getroffen families  
 1. Kelly’s aan drank verslaafde vader stierf eenzaam in een Zutphens flatje: ‘Hij hield van iedereen, behalve van zichzelf’
  PREMIUM
  VIDEO
  1

  Kelly’s aan drank verslaafde vader stierf eenzaam in een Zutphens flatje: ‘Hij hield van iedereen, behalve van zichzelf’

  Haar aan alcohol verslaafde vader Geert-Jan stierf in oktober 2016 op 58-jarige leeftijd in een flatje in het Waterkwartier in Zutphen, met zijn parkietje Kiko als enige getuige. Hij lag meerdere weken dood op zijn bank, omringd door stapels post en afval, en met niets anders in huis dan jenever en eieren. Een misdrijf werd uitgesloten, maar een exacte doodsoorzaak kon niet worden vastgesteld.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek