Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Slingeland opent over paar weken vaatpoli in Papendiek in Groenlo

DOETINCHEM/GROENLO - Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem opent 1 juli een vaatpoli in gezondheidscentrum Den Papendiek in Groenlo. Dit om zo vaatpatiënten in de oost-Achterhoek die anders voor behandeling naar Enschede moeten, dichtbij zorg te leveren.

7 reacties

 • H. Oostijen

  3 dagen geleden
  Wat een halfbakken chagrijnige reacties. Wees blij dat er ziekenhuizen zijn waar mensen werken die ons willen helpen. Armband krijgen, revanche bah. Benepen reacties vol nijd. Meelijwekkend
 • LJM Schaars

  7 dagen geleden
  Principes en frustraties zijn voor sommige veel belangrijker dan dat patiënten een keuze hebben bij welke arts ze willen zijn.
 • Johann Janssen

  1 week geleden
  en hier stemt menzis en andere verzekeraars mee in>
 • Fred Dierdorp

  1 week geleden
  Laat ze lekker de rambam krijgen in Doetinchem. Brevet van onvermogen wordt steeds groter. Afgunst en jaloezie steken wekelijks de kop op. Hoop dat alle patiënten deze impulsieve wijze negeren en het Slingeland links laten liggen.
 • Fr@nk Rauwers

  1 week geleden
  Competitie, revanche, elkaar naar de loef steken ook buiten het eigen werkgebied en de uiteindelijke dupe ……. wordt de patiënt en gaat het over zijn rug! Onbegrijpelijk want je kiest als zorginstelling / specialist het verkeerde (financiële) belang. Zoveel verkeerde energie!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek