Gerrit Vossers.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Vossers. © Jan Ruland van den Brink

Stemmenkanon Gerrit Vossers stapt op na misgrijpen wethouderspost: ‘Ik krijg niets terug, daar heb ik genoeg van’

SILVOLDE - Gerrit Vossers, misschien wel het bekendste raadslid uit Oude IJsselstreek, vertrekt uit onvrede bij zijn partij Lokaal Belang. De Silvoldenaar blijft wel politiek actief, hij neemt zijn zetel mee en stapt over naar DorpEnPlattelandBeweging (DEPB). Die partij groeit daardoor naar vier zetels

17 reacties

 • C Schaafman

  1 maand geleden
  @andre eggerding. Het waren slechts 850 kiezers van de ruim 17.000. Niet echt een aantal waarmee je kan zeggen dat de ‘wil van de kiezer’ wordt genegeerd.
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  Merkwaardig om te denken dat je na zoveel jaar meent recht te hebben op een positie als wethouder. In het algemeen worden functies bezet door mensen die er de capaciteiten voor hebben. Zijn gedachtengang is niet meer van deze tijd.
 • Ankie Bronckhorst

  1 maand geleden
  Niet erg vooruitstrevend. Er zijn veel regels, maar daar is wel een reden voor. Je kunt nooit bij voorbaat stellen dat de gemeente maar de volle ruimte aan een bepaalde doelgroep moet geven. Je hebt altijd te maken met meerdere belangen die je moet afwegen. Dat is het probleem van one-issue partijen.
 • M. Arent

  1 maand geleden
  Ik denk dat de heer Vossers bij de nieuwe partij veel beter op zijn plek is. Lokaal Belang zakt af als belangenbehartiger voor het platteland. Succes!!
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  De wil van de kiezer wordt genegeerd.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek