Streeckgenoot begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. De lunchroom met bakkerijtje en langste bar van Europa moet half augustus openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Streeckgenoot begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. De lunchroom met bakkerijtje en langste bar van Europa moet half augustus openen. © dg

Streeckgenoot, lunchroom met de langste bar van Europa, opent later door problemen met vergunning

DOETINCHEM - Lunchroom Streeckgenoot, met podium en de langste bar van Europa, opent minimaal een maand later.

2 reacties

 • P Rutjes

  2 maanden geleden
  Als gemeente Doetinchem wil meedoen en groeien dan verdienen wij zo'n aantrekkelijk initiatief van creativiteit en gezelligheid wat Arnhem Doesburg Nijmegen wel heeft!
 • Arie Haan

  2 maanden geleden
  Dit wordt een soort van Blend 2.0, ook zo'n schaamteloze "uitzondering" die zich ook niet aan de gebruikelijke horecaregeltjes/eisen hoefde te houden omdat bestuurlijk Doetinchem er wel eens kwam. Vergunningen blijken weer subjectief gehanteerd te worden. Zo jammer van de mooie horecabedrijven die wel de vele regels correct hanteren en er grof voor moeten investeren.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek