Strips hebben nog een wereld te winnen

videoZELHEM - Vijf prijswinnende striptekenaars exposeren ruim twee maand in Galerie Bibliotheek Zelhem. Eens wat anders dan een expositie in de Randstad.

Volledig scherm
Aimée de Jongh - De Wachtkamer © Galerie Bibliotheek Zelhem

De crème de la crème van de Nederlandse stripwereld heeft momenteel werk uitgestald staan in Zelhem. Aimée de Jongh, Margreet de Heer, Marcel Ruijters, Peter van Dongen en Frits Jonker zegden allen hun medewerking toe voor Getekende verhalen. Een expositie die de Achterhoeker een inkijkje moet geven in de levens en werkwijzes van striptekenaars.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Boeren staan kurkdroog in de Achterhoek: ‘Dit heb ik in veertig jaar niet meegemaakt’
    PREMIUM
    video

    Boeren staan kurkdroog in de Achterhoek: ‘Dit heb ik in veertig jaar niet meegemaakt’

    Sinds gisteren is het in de Achterhoek en in delen van het Vechtdal verboden om oppervlaktewater te gebruiken vanwege de droogte. Op sommige plaatsen is het zo nijpend, dat ook het grondwater niet langer mag worden opgepompt. Een ramp voor de boeren die vorig jaar al kampten met misoogsten ,,Twee jaar achter elkaar zo droog heb ik in veertig jaar niet meegemaakt”, foetert boer Gerrit Rappard (60) uit Barchem.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek