Tanktoeristen zorgen voor chaos op Duitse wegen; irritatie loopt op

update | met videoKRANENBURG - Automobilisten trekken woensdag massaal de Duitse grens over. De tanktoeristen komen af op de lage Duitse benzineprijs. Duitsland heeft de accijns fors verlaagd, waardoor lokaal de benzine soms wel tot 50 cent goedkoper is

76 reacties

 • Thijs Pouwelsen

  6 maanden geleden
  Denk aan je eigen centen dat doet onze regering ook, dus een goede zaak om te tanken in Duitsland. De mensen die effe te geraken weg wonen zijn jaloers en geven negatief commentaar
 • Kenneth Tharmaratnam

  6 maanden geleden
  @Jack Berg: Voeg even veel of de meeste (Nederlanders) toe aan uw reactie en ik deel uw constatering. Maar dit verschijnsel doet zich dan vooral voor zo kort mogelijk over de grens, want men zou maar eens een extra kilometertje moeten rijden voor eenzelfde voordeel, boodschap, currywurst enz.
 • Jack Berg

  6 maanden geleden
  Het is schande hoe de nederlanders zich gedragen in een land waar ze te gast zijn. Nederlanders moeten ten alle tijden respect tonen naar Duitsers toe en ik kan daar verschrikkelijk boos om worden dat Nederlanders altijd denken dat ze overal maar associaaal mogen doen.
 • Pedro Kantor

  6 maanden geleden
  Hoppa, lekker goedkoper tanken en daarna goedkoper boodschappen doen. Hoe minder geld ik aan Tante Sigrid hoef te geven voor haar gekke plannetjes des te beter. Het voordeel van de open grenzen waar D66 toch zo voor is? Natuurlijk vervelend voor de Duitse automobilist die nu last heeft van lange rijen voor de pomp, maar ja, dat is de schuld van de Nederlandse staat en de Duitse middenstand en staat varen hier wel bij. Kan Duitsland er weer dingen van betalen.
 • R. Mandersloot

  6 maanden geleden
  Twat een treurig volk zijn we toch. Ik schaam mij al heel lang voor een (groot) deel van mijn landgenoten.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem