Volledig scherm
De Toy Dolls op Huntenpop. © Jan van den Brink

Topeditie Huntenpop verregent pas aan het einde

ULFT - De 24e editie van Huntenpop is een knaller gebleken, regen of geen regen. Er is nog nooit zo veel publiek op het muziekfestival afgekomen. Dat was vooral te merken tijdens de optredens van Bløf (droog weer) en Ilse de Lange (in de regen).

Het veld voor het hoofdpodium stond bomvol. De vaderlandse toppers lieten de festivalgangers genieten van een lange serie hits. De nummers werden niet routinematig op het publiek afgeschoten, maar met passie en zichtbaar plezier.

Plezier

Ook andere bands hadden zichtbaar schik tijdens hun optredens. Bij Jaimi Faulkner, de oude punkers van The Toy Dolls en Mister & Mississippi straalde het plezier over naar het publiek.

Daarnaast wist de Nederlandse rocksensatie Kensington wel raad met Huntenpop. In de droge tent zweepte de band de bomvolle tent op. Een heerlijk feestje, jammer genoeg in een te kleine tent.

Matig gevuld

Daarna was de spreekwoordelijke koek een beetje op. De regen wist toch vat te krijgen op het publiek. Afsluiter Guano Apes stond op het hoofdpodium voor een matig gevuld veld. En ook in de tenten wist het vuur niet echt meer terug te komen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek