Volledig scherm
Bij het ernstige ongeluk belandde een van de auto's op de zijkant. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Twee mannen uit Hengelo overleden bij ernstig ongeluk in Ruurlo

De twee dodelijke slachtoffers van een ongeluk vanochtend in Ruurlo zijn mannen van 24 en 27 jaar oud uit het Overijsselse Hengelo. Het derde slachtoffer, dat ernstig gewond is, komt uit het Gelderse dorp Wehl.

Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt. De drie personen raakten vanochtend betrokken bij een aanrijding op de Zelhemseweg (N315) in Ruurlo. 

Slip

De twee Hengeloërs reden vanuit Ruurlo richting Zelhem toen hun auto door nog onbekende oorzaak in een slip geraakte. Mogelijk is gladheid de oorzaak. De politie onderzoekt dat. De wagen kwam op de verkeerde helft van de weg terecht en botste daar frontaal op de auto van de 49-jarige man uit Wehl.

De mannen uit Hengelo overleden ter plekke. Het slachtoffer uit Wehl raakte zwaargewond en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Fatale brand Didam: treinmachinist Rene kon zijn buurvrouw nog redden
    PREMIUM
    video

    Fatale brand Didam: treinmachi­nist Rene kon zijn buurvrouw nog redden

    DIDAM - ,,Ik ben treinmachinist en maak heel veel mee. Maar zo’n brand met deze oudjes en het gevoel dat ik de man niet meer heb kunnen redden. Dat vreet aan je.” René Holthaus (51) uit Den Haag was afgelopen nacht de eerste die alarm sloeg bij de brand in het appartementencomplex De Ent in Didam. Hij bracht zijn radeloze buurvrouw die op blote voeten in de rook op gang liep snel in veiligheid naar beneden. Hij ging terug om de man te helpen maar kon door de hitte en de rook niet meer bij het appartement komen. ,,Dat is zo akelig. Ik kon er echt niet meer in de buurt komen.”

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek