Volledig scherm
Bij het ernstige ongeluk belandde een van de auto's op de zijkant. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Twee mannen uit Hengelo overleden bij ernstig ongeluk in Ruurlo

De twee dodelijke slachtoffers van een ongeluk vanochtend in Ruurlo zijn mannen van 24 en 27 jaar oud uit het Overijsselse Hengelo. Het derde slachtoffer, dat ernstig gewond is, komt uit het Gelderse dorp Wehl.

Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt. De drie personen raakten vanochtend betrokken bij een aanrijding op de Zelhemseweg (N315) in Ruurlo. 

Slip

De twee Hengeloërs reden vanuit Ruurlo richting Zelhem toen hun auto door nog onbekende oorzaak in een slip geraakte. Mogelijk is gladheid de oorzaak. De politie onderzoekt dat. De wagen kwam op de verkeerde helft van de weg terecht en botste daar frontaal op de auto van de 49-jarige man uit Wehl.

De mannen uit Hengelo overleden ter plekke. Het slachtoffer uit Wehl raakte zwaargewond en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek